Ultimele Știri

Mâncare expirată şi mizerie în hotelurile, cluburile şi terasele de pe litoral. Amenzi de 100.000 lei. FOTO

bucatarie mizerie hotel anpc

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au amendat, cu o sumă totală de 102.500 lei, şase hoteluri, cinci cluburi şi cinci restaurante de pe litoral, în unităţile respective fiind găsite alimente expirate, dar şi mizerie în camere, potrivit unui comunicat al ANPC.

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au verificat, în perioada 12-13 august, şase hoteluri din staţiunile Neptun şi Olimp, precum şi cinci cluburi, dar şi cinci terase şi restaurante din staţiunea Mamaia.

Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în cuantum de 102.500 lei pentru nereguli precum alimente depozitate necorespunzător sau expirate, lenjerie de pat murdară sau piese de mobilier stricate.

1

Astfel, în patru unităţi hoteliere inspectorii ANPC au găsit faţade deteriorate ale unor balcoane, gresie stricată la baie, mobilier rupt în camere sau lenjerie de pat murdară. Totodată, au fost aplicate sancţiuni şi pentru lipsa informării consumatorilor cu privire la serviciile cu şi fără plată a programelor TV din camere.

2

Cinci cluburi şi terase de pe litoral au fost de asemenea amendate pentru depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare.

3

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*