Ultimele Știri

Managerul lui FC România, declaraţii exclusive după calificarea în turul 3 al Cupei Angliei!

Ionuţ Vintilă (foto dreapta) este managerul echipei FC Romania, care a reuşit o performanţă extraordinară de a se califica în turul 3 al Cupei Angliei.  Această calificare a venit în urma victoriei cu 2-1 în faţa echipei Heybridge Swifts, din Liga a 8-a engleză. Vintilă ne-a povestit cum au reuşit jucătorii săi un asemenea succes şi a vorbit şi despre ce aşteptări are în continuare de la această aventură a echipei FC România în cea mai veche competiţie din lume.

–  Cum a fost acest ultim meci din Cupa Angliei, cel pe care l-aţi câştigat cu 2-1? Povesteşte-ne puţin.
– Un meci cu o încărcătură emoţională deosebită, mai ales că jucam în Cupa Angliei. S-a văzut  şi prin faptul că am fost conduşi încă din minutul 5 de adversari. Ne-am adunat , am jucat fotbal, pentru că numai aşa puteam întoarce rezultatul, punând presiune pe adversar, acest lucru întâmplându-se până la finalul primei reprize! Repriza a doua ne-am organizat tactic în special pe faza de apărare, iar ofensiv am mizat doar pe contraatacuri. Prin determinare şi dăruire, echipa a reuşit să câştige acest meci.

–  Te aşteptai să ajungeti în turul 3 al Cupei Angliei?
– Sincer, mă bazam pe unitatea grupului, pe dorinţa noastră de a demonstra că nu am ajuns întâmplător în această fază a competiţiei.

– Dorinţa ta de a juca împotriva lui Liverpool incepe să devină realitate? Crezi că e posibil aşa ceva?
– Este prea mult spus că devine realitate, mai avem mult de visat până să întâlnim echipe din Premier League.  Realist ar fi să jucăm cu echipe din Conference, dacă reuşim să mai trecem un tur.

– Cum vor fi răsplătiţi financiar jucătorii după această calificare?
– Aşa cum am spus, toţi banii de la această competiţie vor merge către jucători în funcţie de aportul fiecăruia.

– Ce adversar iţi doreşti în turul următor?
– Adversarul se va afla mâine, 2 septembrie,  în urma unei rejucări dintre Redbridge şi Sundbury, echipe din Liga a 8-a engleză.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*