Managerul interimar al Spitalului Floreasca, Sorin Păun, a demisionat

Managerul interimar al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Sorin Păun, a demisionat miercuri seara ca urmare a scandalului izbucnit la nivelul unităţii medicale, a anunțat Ministerul Sănătății

După demisia lui Sorin Păun urmează să fie numit un alt manager interimar, care va ocupa această funcție până la organizarea concursului, în octombrie.

„În această seară, doctorul Sorin Păun, managerul interimar al Spitalului Floreasca, mi-a înaintat demisia din funcţia de conducere a unităţii sanitare. În cel mai scurt timp va fi numit un nou manager interimar care să asigure buna funcţionare a acestui spital până la organizarea concursului, cel târziu în luna octombrie. Dincolo de problemele de comunicare dintre doctorul Sorin Păun şi parte a personalului din spital, nimeni nu mi-a adus la cunostinţă elemente care să pună la îndoială onestitatea sa şi calităţile recunoscute de medic chirurg. Ministerul Sănătăţii va acorda în continuare tot sprijinul Spitalului Floreasca pentru remedierea rapidă a situaţiei”, a declarat miercuri seara ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Anunţul ministerului a venit după ce Vlad Voiculescu a avut discuţii atât cu unii dintre medicii care au demisionat miercuri cât şi cu managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *