Ultimele Știri

Mama unui rănit de la Colectiv, atac dur la Elena Udrea: Nesimțire!

colectiv artificii

Mama lui Cătălin Ilniţchi, tânărul în vârstă de 30 de ani rănit în incendiul din Colectiv, a postat pe pagina de Facebook un mesaj dur la adresa Elenei Udrea după ce aceasta a spus, miercuri seara, în platoul România TV că „nu corupția a ucis la Colectiv, ci prostia și nesimțirea”.

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, miercuri, la România TV că nu corupţia a ucis în cazul Colectiv, ci prostia, nesimţirea şi lipsa de responsabilitate a patronilor clubului.

„Corupţia nu a ucis, ci prostia, nesimţirea şi lipsa de responsabilitate a unor oameni care nu au fost în stare să să amenajeze localul (n.r. Colectiv) ca să nu se întâmple drama. Şi corupţia e importantă în stagnarea României, dar mai gravă e prostia, incompetenţa şi delăsarea a celor care ocupă funcţii publice”, a declarat Elena Udrea la România TV.

La auzul acestei declaraţii, mama lui Cătălin Ilniţchi s-a revoltat.

„Mă „închin” în fața nemărginitei Dvs. NESIMȚIRI de a comenta evenimentul ‪#‎colectiv‬. Dacă nu s-ar fi FURAT atât de mulți bani de la buget poate ar fi fost bani suficienți pt sistemul sanitar și nu ne-ar fi murit cu zile copiii din cauza lipsei de aparatură și specialiști, protocol de tratament și medicamente la nivelul 2015 și infecțiilor intraspitalicești. Puțin mai multă DECENȚĂ nu ar strica din partea celor cu dosare pt corupție cel puțin dacă nu și din partea celor care au știut și au asistat cu nepăsare”, a scris mama lui Cătălin.

Citește și: Tragedia din clubul Colectiv, subiect de documentar pentru Discovery

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*