Ultimele Știri

Mama premierului Victor Ponta, audiată la DNA Ploiești

Mama premierului României, Victor Ponta, a ajuns în această dimineața la sediul DNA Ploiești. Cornelia Naum va fi audiată de către procurori ca martor.

Cornelia Naum a ajuns la sediul DNA Ploiești pentru că a fost citată în calitate de martor în dosarul în care ginerele ei, Iulian Herțanu a fost arestat preventiv. Cornelia Naum a fost citată acum o săptămână însă nu s-a prezentat la audieri. ea a transmis procurorilor prin fiica sa, Alexandra Herțanu, care a fost și ea audiată, că din motive de sănătate nu va putea onora citația.

Mama premierului a fost cea care a înființat firma pe care acum o conduce ginerele său, Iulian Herțanu. Acesta este arestat preventiv deoarece este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, deturnare de fonduri europene și evaziune fiscală în legătură cu un contract pe fonduri europene privind extinderea rețelei de canalizare în orașul Comarnic. Lucrările in valoare de aproximativ zece milioane de euro, aveau termen de finalizare februarie 2014, insa lucrarile, care nu au fost finalizate, au fost sistate la sfarsitul anului trecut

În același dosar au fost puși sub control judiciar deputatul Sebastian Ghiță, deputatul PSD Vlad Cosma și tatăl acestuia, președintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, omul de afaceri Mihail Coman, directorul de producție al Hidro Prahova, Virgiliu Iuliu Roman, precum și omul de afaceri Liviu Munteanu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*