Ultimele Știri

Malaysia: Ionuț Gologan a primit pedeapsa capitală! Decizia este definitivă

ionut gologan

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că marți a fost judecat recursul în cazul cetățeanului român condamnat la pedeapsa capitală în Malaysia pentru trafic de droguri și Curtea Federală de Justiție din această țară a confirmat pedeapsa capitală printr-o decizie definitivă, fiind epuizate astfel toate căile interne de atac în acest caz.

În Malaezia regulile sunt destul de stricte și în ceea ce privește modul în care deținuții pot comunica cu rudele. Ionuț Gologan a reușit să trimită scrisori acasă, doar cu ajutorul unui gardian. Tatăl său a făcut publică ultima scrisoare pe care a primit-o de la Ionuț.

“Dragii mei părinţi, vă scriu şi de data aceasta cu lacrimi în ochi şi multă iubire vouă celor care m-aţi crescut de mic copil şi aţi avut grijă de mine aşa cum aţi putut mai bine. Au trecut deja 10 luni şi mi-e tare dor de voi, de casă. Dar tot ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu pentru sănătatea mea şi a voastră. Mi-aş dori să pot comunica cu voi cât mai multe, dar este foarte greu. Acum există cineva care îmi poate scoate şi aduce scrisorile de 2-3 ori pe lună, dar cu risc. Sper că-mi vor scrie şi alte persoane de la care tot am aşteptat măcar un mic semn. Nu ştiu ce aţi vorbit cu domnul avocat, dar sper că totul este bine. Vom trece cu bine peste asta, dacă ambasada ne va ajuta în continuare. Citesc plângând scrisorile de la voi şi aş vrea măcar o poză clară să vă mai pot vedea. Vreau să vă rog să aveţi grijă de voi şi să nu vă faceţi inima rea, pentru că vom fi bine cu toţii. Dragul meu tată, mi-e dor de tine şi te rog să nu fii supărat pe mine că te-am supărat de atâtea ori. Pentru că asta e viaţa mea, una plină de riscuri. Acum ne rugăm Bunului Dumnezeu să ne ajute, să fie alături de noi şi vom reuşi. Să ai grijă de mamaie.  Draga mea bunică, sărut mâinile care m-au crescut şi te rog să nu fii supărată. Te rog să ai grijă de tine şi de sănătatea ta. Acum îmi aduc aminte de ce m-ai învăţat de mic copil şi îmi pare rău că nu te-am ascultat. Nu am avut şi noi parte de o familie completă şi de un trai mai bun. Plâng citind scrisorile de la tine şi aş vrea atât de mult să fim alături ca mai înainte. Prea multe nu am de spus acum. Aştept scrisorile şi pozele de la voi cât mai curând”, scria Ionuț Gologan.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*