Ultimele Știri

Maia Morgenstern şi Radu Beligan, împreună pe scenă

Maia Morgenstern şi Radu Beligan vor juca împreună, pe aceeaşi scenă la premiera  spectacolului „Leul deşertului” care se va desfăşura la Palatul Naţional al Copiilor din Capitală. Evenimentul va avea loc pe data de 28 septembrie.

Piesa „Leul deşertului”, este  o comedie a cărei acţiune alertă este plasată în lumea plină de intrigi a unui cartel mafiot internaţional. Aceasta a fost scrisă de Mona Radu special pentru cei doi actori, care se întâlnesc în acelaşi spectacol pentru prima dată.

Cei doi artişti sunt unii dintre cei mai cunoscuşi actori români şi au în spate cariere impresionante şi valoroase. Talentul şi experienţa acestora şi-au spus cuvântul de-a lungul timpului şi au reuşit să marcheze profund teatrul românesc. Spectacolul va fi pus în scenă de către Radu Beligan.

Alături de Maia Morgenstern şi Radu Beligan, din distribuţia acestei premiere mai fac parte Mircea Rusu, Lamia Beligan, George Remes şi Tania Popa.

Doritorii pot cumpăra biletele de la casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate „Bilete.ro”, în magazinele Germanos, dar şi online, pe bilete.ro, blt.ro, myticket.ro, biletoo.ro. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*