Ultimele Știri

Mai multe persoane au fost rănite după ce un TIR a lovit şase autoturisme

accident

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident produs, joi după-amiază, pe DN 79 Arad-Oradea, după ce un TIR a lovit şase autoturisme care circulau în acelaşi sens, pe o distanţă de câteva sute de metri, acolo fiind trimise mai multe ambulanţe şi unităţi SMURD.

Accidentul s-a produs în zona localităţii Andrei Şaguna.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, un TIR care circula dinspre Oradea spre Arad, pe DN 79, a lovit iniţial un autoturism care circula în faţa sa, după care a mai lovit cinci maşini de pe acelaşi sens, pe o distanţă de câteva sute de metri.

Conform surselor citate, TIR-ul a ieşit de pe şosea, iar în urma accidentului mai multe persoane au fost rănite. Primele informaţii arată că este vorba de „aproximativ zece răniţi”, la locul accidentului deplasându-se mai multe ambulanţe şi unităţi SMURD.

Din primele informaţii mai reiese că răniţii sunt în stare stabilă, o parte primind îngrijiri la locul accidentului, urmând a se stabili câţi vor fi transportaţi la spital.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, traficul pe DN 79 este blocat, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru a face posibilă intervenţia echipajelor de prim-ajutor şi a anchetatorilor.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care şoferul TIR-ului a provocat accidentul, fiind posibil ca acesta să fi adormit la volan sau să i se fi făcut rău.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*