Ultimele Știri

Mai are premierul parte de susținere din partea PSD? Întâlnire între Liviu Dragnea și Victor Ponta

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în ciuda speculațiilor conform cărora s-ar fi răcit de Ponta odată cu trimiterea acestuia în judecată, că s-a întâlnit cu premierul chiar de ziua lui, moment în care i-a urat toate cele bune și au discutat despre Comitetul Executiv de luni.

Liviu Dragnea a avut, duminică, o întâlnire cu lideri ai partidului, printre care şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi secretarii formaţiunii. În cadrul acestei întâlniri au fost discutate detalii tehnice şi de organizare pentru şedinţa Comitetului Executiv Naţional, care va avea luni.

„Am cerut secretarului general ca săptămâna aceasta, până azi, să pregătească documentele pentru CEx-ul de mâine, unde trebuie să adoptăm data Congresului, regulamentul de organizare a scrutinului universal, pentru că preşedintele PSD va fi ales de toţi membrii. De asemenea, propunerile de modificare a Statutului, care trebuie să fie adoptate întâi în CEx, apoi prezentate în Congres”, a precizat Dragnea.

De asemenea, șeful interimar al PSD a declarat că Victor Ponta beneficiază în cotinuare de susținerea partidului iar social-democraţii nu vor vota moţiunea de cenzură pregătită de PNL. Acesta a precizat că nu știe încă dacă va candida sau nu la Congres, ci aşteaptă să vadă cum vor fi primite propunerile pe care le-a avansat pentru partid: „Depinde de ce voi simţi, că pot face ca acest partid să intre într-un nou ciclu politic, că majoritatea membrilor îşi doresc asta”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*