Ultimele Știri

Mafia transpartinică își dă mâna: Ghiță și Băsescu o acuză pe Kovesi de plagiat

Cunoscuți pentru grupurile de crimă organizată create în cadrul clasei politice românești, de dreapta și de stânga, Traian Băsescu și Sebastian Ghiță lansează un atac la adresa șefei DNA, pe care o acuză de plagiat. Cei doi se pare că nu știu cum să își mai salveze pielea și apropiații, de altfel, mulți dintre ei aflați în spatele gratiilor sau împovărați cu un număr impresionant de dosare penale.

Deputatul Sebastian Ghiţă a depus, marţi, la Parchetul General, un autodenunţ şi a susţinut că, în 2012, pe când făcea parte dintr-o Comisie a Consiliului Naţional de Etică, a participat la falsificarea unui raport care să arate că teza de doctorat a Laurei Kovesi nu este un plagiat.

„Eu şi alţi demnitari am participat la falsificarea raportului. Am date şi informaţii pe care vreau să le aduc la cunoştinţă procurorilor de la Parchetul General. Am făcut acest lucru atunci pentru a o proteja pe Laura Codruţa Kovesi pentru că, în acel moment, cu toţii credeam că face bine României”, a spus Sebastian Ghiţă.

În tandem, Băsescu vine și anunță, că el are cunoștință de acel raport, neînsoţite însă de probe, încă din 2014 despre un posibil plagiat în cazul tezei de doctorat al Codruţei Kövesi.

„Recunosc, am aflat în 2014. Printre cei implicaţi sunt domnul Ghiţă, domnul Mihnea Costoiu, cu ştiinţa primului-ministru de la acea vreme, Victor Ponta. Eu eram singur şi ei toţi, nu m-ar fi crezut nimeni. Eu am aflat atunci că raportul cu privire la neplagiatul doamnei Kovesi a fost falsificat. Presiuni pentru falsificarea acelui raport a făcut generalul Coldea. Mihnea Costoiu e un om din celebra Academie a Ştiinţelor Securităţii Naţionale, dl. Ponta era într-un fel sau altul – pentru că şi dânsul avea un plagiat şi raportul favorabil pentru domnia sa a fost realizat cam în aceeaşi manieră”, a declarat Traian Băsescu.

Autodenunțul lui Ghiță, nu poate fi altceva decât o temă de campanie servită publicului îndobitocit de televiziunile pe care le controlează împreună cu tovarășul Băsescu.

Astăzi, mafia transpartinică își dă mână pentru a declanșa un asalt asupra Direcției Naționale Anticorupție. Acești mafioți s-au jucat dea inamicii pe la televizor și au manipulat ani la rând o țară întreagă, iar acum încearcă din răsputeri să pună capăt campaniei anticorupție, care le-a golit buzunarele și în curând pe mulți dintre ei îi va arunca direct în spatele gratiilor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*