Ultimele Știri

Mafia Petrolului – 108 persoane vor fi aduse la audieri

Mafia petrolului a intrat în vizorul organelor de anchetă. Marţi dimineaţă au avut loc 112 percheziţii în judeţele Ialomiţa, Buzău, Brăila şi în Bucureşti. Poliţiştii au descins la locuințele unor persoane fizice bănuite de furt de produse petroliere, 108 persoane urmând a fi duse la audieri, potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

„În cadrul activităţilor, desfăşurate în două dosare penale instrumentate de poliţiştii ialomiţeni, sub supravegherea Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Urziceni şi Slobozia, se urmăreşte depistarea bunurilor susceptibile a proveni din săvârşirea acestor infracţiuni şi a bunurilor folosite la comiterea faptelor”, se arată în comunicat.

În urma furturilor de petrol din rezervoare de pe raza judeţului Ialomiţa şi de la depozitele de colectare a ţiţeiului, prejudiciul este estimat la peste 1,8 milioane de lei, precizează sursa citată.

Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigaţii Criminale — IGPR, la care participă peste 650 de poliţişti din cadrul IPJ Ialomiţa, IPJ Buzău, IPJ Brăila şi DGPMB, şi beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR şi al DIPI.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*