Ultimele Știri

MAE: Românii din Diaspora să voteze dimineața. Nu se pot deschide noi secții

Guvernul și Ministerul Afacerilor Externe ne lasă cu ochii în soare și în turul doi, efectiv ne spune verde în față că nu se pot deschide noi secții de votare pentru românii din străinătate.

Noul ministru de Externe Teodor Meleșcanu  s-a scuzat printr-o conferință de presă  și ne spune că nu se pot deschide noi secții în străinătate și a precizat încă o dată că nu MAE organizează alegerile prezidențiale, ci Biroul Electoral Central (BEC).

Revin cu recomandarea către cetatenii români care votează în străinătate că în măsura posibilității să se prezinte începand cu primele ore, pentru a evita aglomerarea. Le recomand să utilizeze timpul, începând cu ora 7 și pe durata celor 14 ore în care se poate exprima votul. Sunt aici și să trag un semnal de alarmă pentru că am primit deja semnale și dau exemplul oficiului Londra, dar nu e singurul, unde lista a fost completată până la 7 cu personal MAE, dar alți membri din mai multe secții, reprezentanți ai partidelor, au anunţat că nu se vor prezenta duminică la scrutin”, a spus Teodor Meleșcanu. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*