Ultimele Știri

MAE: Atenționare de călătorie pentru Grecia

grecia

Ministerul Afacerilor Externe îi informează pe românii care călătoresc în Grecia că agricultorii locali au blocat, luni, cu tractoare și alte utilaje agricole mai multe căi rutiere din zona de nord a țării, punctul de trecere a frontierei bulgaro-elene Promahonas-Kulata și drumul de acces către Aeroportul Internațional Makedonia din Salonic.

„Autoritățile elene (poliția de frontieră și poliția rutieră) au informat că acțiunea de protest a agricultorilor va continua și în zilele următoare în regiunile Kerdyllia, Serres, Arta, Ioannina și Thessalia, posibil și în alte zone din nordul Greciei”, se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Afacerilor Externe și citat de Agerpres.

Pentru marți, în intervalul orar 12,00 — 17,00, a fost anunțată blocarea totală a punctului de trecere a frontierei Kulata-Promahonas. De asemenea, sunt așteptate acțiuni de protest și în zona aeroportului din Salonic.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro și reamintește că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în App Store și Google Play), care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de alertare, în cazul în care apar situații speciale.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*