MAE: Anunț important pentru românii din Belgia! Ce sunt sfătuiți aceștia să facă în scurt timp

  • Nicoleta Ungureanu
  • 18 iunie 2016
  • Externe

Ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, a profitat de o întâlnire cu membri ai comunității românești din Bruxelles și i-a sfătuit pe români să se înscrie în Registrul Electoral.

În cadrul acestei întâlniri, oficialul a prezentat formularul de înscriere, precum și pașii pe care alegătorii din străinătate trebuie să îi urmeze, dacă doresc să voteze prin corespondență la scrutinul pentru alegerile parlamentare.

Toate informațiile cu privire la boutățile introduse de legea electorală pot fi găsite pe pagina de internet a Ministerului Afacerilor Externe (www.mae.ro) și a Autorității Electorale Permanente (www.roaep.ro).

Ministrul delegat i-a îndemnat pe românii prezenți la întâlnire să se implice activ în viața societății belgiene și să continue să construiască, împreună cu autoritățile de la Bruxelles, un parteneriat bazat pe valori europene și pe promovarea multiculturalismului. El a evocat utilitatea dezvoltării de rețele profesionale românești, cu precădere a celor formate din specialiști români care lucrează în instituțiile europene, conform Agerpres.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *