Ultimele Știri

MAE: 10 români răniţi în accidentul din Italia – unul în stare gravă, trei cu diagnostic rezervat

politie italia

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat vineri, că în accidentul din Italia, regiunea Puglia, în care un român şi-a pierdut viaţa, există 10 persoane rănite, din care una se află în stare gravă la reanimare, iar trei au un diagnostic rezervat.

„Consulatul României la Catania a fost notificat cu privire la producerea unui accident în care au fost implicaţi mai mulţi cetăţeni români. În incidentul produs în cursul zilei de ieri, 11 august 2016, în apropierea localităţii San Severo, regiunea Puglia-Italia, un cetăţean român şi-a pierdut viaţa şi alţi 10 au fost răniţi„, a precizat MAE la solicitarea MEDIAFAX.

Consulatul României la Catania a informat că o victimă este internată în stare gravă la reanimare, trei victime prezintă un diagnostic rezervat, iar starea de sănătate a celorlalte şase persoane este stabilă.

Ministerul precizează că reprezentanţii oficiului consular au făcut demersuri pentru identificarea victimelor şi pentru informări referitorare la starea de sănătate a persoanelor rănite. De asemenea, consulul menţine legătura telefonic cu o parte dintre rudele victimelor.

Cel puţin o persoană a murit, iar alte nouă au fost rănite, unele fiind în stare critică, după ce un microbuz care transporta angajaţi sezonieri români s-a lovit cu un camion, joi, în regiunea italiană Puglia, în sudul Italiei, potrivit informaţiilor publicate de Corriere del Mezzogiorno.

Accidentul a avut loc joi la prânz pe Drumul naţional italian SS16, în apropierea localităţii San Severo, situată în regiunea Puglia. Un microbuz înmatriculat în Italia care transporta muncitori sezonieri români s-a lovit frontal cu un TIR. Un român în vârstă de 24 de ani a murit în accident.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*