Ultimele Știri

„MĂCEL” la Târgu Mureş! Steaua pierde după un meci plin de durităţi

Echipa din Târgu Mureș i-a administrat Stelei a doua înfrangere din acest sezon, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 54, de Axente.

Deşi nou-promovata din Târgu Mureş a făcut un meci foarte bun, creându-și numeroase ocazii de a marca, „vedeta” incontestabilă a partidei a fost arbitrul Istvan Kovacs, care a luat mai multe decizii controversate ce au influenţat rezultatul final.

Primele 30 de minute s-au desfășurat după un scenariu neverosimil. Steaua a fost nevoită să facă 3 schimbări în primele 29 de minute! Au ieșit Latovlevici și Keseru, accidentați, și au fost înlocuiți de Pîrvulescu și Rusescu (minutele 22 și 23).

Kovacs nu l-a eliminat pe N”Doye după un un genunchi în cap aplicat lui Keşeru, care a fost scos pe targă cu comoţie cerebrală, iar două minute mai târziu i-a dat doar galben lui Gabi Mureşan după un cot în plină figură aplicat lui Rusescu (intrat în locul lui Keşeru). Ambii stelişti au ajuns de urgență la Spitalul din Târgu Mureş. Arbitrul din Carei și-a continuat reprezentația și în repriza secundă, a refuzat un penalti campioanei, după un fault clar la Tănase.

Mai mult, căpitanul Stelei a fost avertizat cu galben pentru simulare. Şi ca totul să fie complet, în minutul 87, Pârvulescu a primit gratuit un cartonaș roșu, pentru un fault în poziţie de ultim apărător, după părerea centralului, la Bumba.

După 45 de minute pline de durități, pauza a venit cu 0-0 pe tabelă, dar Arlauskis a făcut adevărate minuni în poartă. Golul a venit totuși, total meritat pentru gazde, în minutul 55. Axente a punctat, după o degajare directă a lui Stancioiu fix spre vârful mureșean, care a scăpat liber cu Arlauskis și de data aceasta nu l-a mai iertat. Ocaziile au început să curgă tot la poarta stelistă, pe rând Goga, Zicu, Hora sau Axente ratând ocazii uriașe la poarta lui Arlauskis.

Finalul a venit tensionat, cu steliștii cerându-i socoteală lui Kovacs, cu ocazii semnate totuși de Sânmărtean sau Tănase, care a lovit bara după un lob în minutul 61.

Este prima înfrângere a Stelei în deplasare după 699 de zile. Steaua se menţine însă pe prima poziţie a clasamentului având două puncte peste CFR Cluj care a remizat, 1-1, pe terenul Concordiei Chiajna.

Costel Gâlca, antrenor Steaua: „Sunt supărat! Trebuia ca ASA să aibă cel puţin doi eliminaţi. Keseru a fost călcat pe cap în faţa noastră, dar nu s-a văzut. La Tănase a fost penalty și eliminare, dar au mai fost şi altele, asta e! Am vrea ca meciurile să se joace pe teren. În plus, am văzut Miklos Nagy vorbea cu Sepsi în maghiară, nu ştiu de ce, suntem în România”

Cristi Pustai, antrenor Târgu Mureş: Nu se poate spune nimic de arbitraj. Nu a fost un joc dur. (Look TV)

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*