Ultimele Știri

M. Vanghelie: Ghiță a luat bani din redevențele de la OMV

Fostul membru PSD, Marian Vanghelie, face declarații uluitoare despre Sebastian Ghiță.

Marian Vanghelie a fost exclus din partidul PSD după alegerile prezidențiale din 2014. Acesta a făcut declarații care nu au fost aprobate de către conducerea PSD iar consecința a fost excluderea lui din partid. Nu a fost singurul în această șituație, atât Mircea Geoană cât și Dan Șova au împărtășit aceeași soartă. Însă după două luni de la alegeri, Dan Șova a fost reprimit în partid.

Supărat de decizia conducerii partidului PSD, Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, continuă să facă declarații nemapomenite, depsre un alt fost membru PSD, Sebastian Ghiță.

„Trebuie să vorbim, indiferent de ceea ce se întâmplă, spunea dl președinte Mircea Geoană, de redevențe, da, de re-de-ven- țe, da, am spus acum câteva seri domnului acela mucalit care se numește Ghiță, Ghiță de la portiță, şi l-am întrebat frumos: ştiti cumva de niște bani de la OMV? Și s-a blocat! L-am întrebat: niște bani, de la OMV, luați prin două off shore-uri…Multă presă s-a supărat și a zis că nu am fost direct. Sunt direct:sunt niște bani luați pentru redevenţele cu OMV, luați de Ghiță în numele lui Victor Ponta și lucrurile astea trebuie spuse! Cu curaj!”, a declarat Marian Vanghelie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*