Ultimele Știri

Lucian Isar reacționează după acuzele de corupție aduse de Victor Ponta

Lucian isar

„Lucian Isar a cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important în România”, scrie fostul premier pe pagina de Facebook după ce fostul ministru delegat pentru mediul de afaceri a fost audiat la DNA.

Lucian Isar a reacționat, într-un mesaj transmis Digi24, la acuzele fostului premier Victor Ponta:

„Am vorbit în spațiul public, de mai multe ori, despre cazuri dureroase pentru domnia sa, OMV, Roșia Montană, Rompetrol și altele. Probabil că se simte exclus din dezbaterea publică, iar prezența mea la DNA, în calitate de martor, la o plângere pe care am formulat-o, i-a oferit pretextul de a mai arunca niște mizerii în spațiul media. Sau a reacționat, preventiv, panicat. Nu știu și nici nu mă interesează resorturile minciunilor sale. Îl anunț pe tânărul calomniator că va trebui să apară în fața instanței, deoarece îl voi acționa în justiție. Oricum are deja experiență cu instanțele. Un drum în plus sau în minus la tribunal nici nu va conta pentru domnia sa.”

Nu cunosc, în mod evident, motivele chemării de azi la DNA. Pot însă să spun că în aproape 4 ani de activitate ca…

Posted by Victor Ponta on 10 Februarie 2016

„Nu cunosc în mod evident motivele chemării de azi la DNA. Pot însă să spun că în aproape patru ani de Prim Ministru a fost o singură ocazie în care am primit direct informare de la instituțiile specializate ale statului despre o tentativă clară de corupție din partea unui ministru – Lucian Isar (care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important în România)!
Atunci i-am spus imediat și lui Crin Antonescu de situație și a înțeles – în câteva ore l-am înlocuit pe Isar cu Mihai Voicu/probabil că cei care m-au informat pe mine au sesizat și DNA.

Din păcate există și astfel de oameni”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*