Ultimele Știri

Luchin este oficial jucătorul Stelei

Astăzi, în jurul orei 15:00, Srđan Luchin a semnat înţelegerea cu formaţia din Ghencea.

Fundaşul în vârstă de 28 de ani a semnat un contract pe 2 ani cu Steaua. Acesta va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună (120.000 de euro anual) şi va primi şi o primă de instalare în valoare de 100.000 de euro. Luchin va fi prezentat oficial în tricoul roş-albastru în următoarele zile.

După o săptămână de tratative, în care oficialii Stelei nu au reuşit să ajungă la un acord cu clubul de care aparţinea Luchin, azi dimineaţă, preşedintele Valeriu Argăseală s-a deplasat în Bulgaria pentru a negocia personal transferul fundaşului la Steaua.

În cadrul conferinţei de presă de azi, Costel Gâlcă şi-a exprimat dorinţa de a-l avea cât mai repede în pregătiri pe fundaşul de 28 de ani.

Sper ca și Luchin să semneze cu Steaua, să îl avem cât mai repede. Cred că și venirea lui în România va aspira la echipa națională. Ne va ajuta prin prisma faptului că joacă pe două posturi. Avem multe competiții și putem odihni anumiți jucători„, a declarat Gâlcă.

Steaua, o portiţă către naţională
Luchin ieşise de ceva vreme din planurile selecţionerului pentru naţionala României, însă transferul la Steaua, campioana României, ar putea însemna o nouă şansă pentru el de a ajunge la naţională, având în vedere o declaraţie dată de Victor Piţurcă în urmă cu 6 zile la DigiSport:

Am vorbit cu Luchin ieri. Mi-a spus alternativele pe care le are, mi-a cerut părerea, i-am spus rapid să opteze pentru Steaua, pentru că este o echipă extrem de importantă, are nevoie mare de el pentru că poate juca şi fundaş central şi mijlocaş central şi poate să se impună să joace. El a zis că s-a cam decis şi sper să-şi rezolve cât mai repede transferul la Steaua”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*