Ultimele Știri

LPF și FRF au organizat ilegal jocuri pirotehnice pe Arena Națională

cupa ligii

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov anunță că nu au eliberat acorduri pentru desfăşurarea unor spectacole pirotehnice pe Arena Naţională și precizează faptul că, pompierii bucureşteni nu au emis acte de autoritate pentru organizarea evenimentelor cu articole pirotehnice în acest spaţiu, pentru perioada 2014-2015.

Ne amintim cu toții de spectacolul cu artificii și lumini de pe Arena Națională la finala Cupei Ligii, eveniment organizat de LPF. De asemenea FRF a organziat un show pirotehnic la finala Cupei dintre Steaua și Astra, partidă la care au asistat 38.000 de spectatori. După cum bine știm Arena Națională nu are autorizație ISU, astfel aici nu puteau avea loc spectacole pirotehnice. Pe Arena Națională nu mai poate avea loc niciun eveniment, măsură luată în urma tragediei de la Clubul Colectiv.

Steaua a fost nevoită să se mute la Cluj pentru meciul cu FC Botoșani după ce Arena Națională a fost închisă pentru că nu corespunde din punct de vedere al autorizației ISU.

„Organizarea jocurilor cu articole pirotehnice de divertisment din categoriile III şi IV este permisă în condiţiile existenţei acordurilor emise de către Primărie, inspectoratul pentru situaţii de urgenţă şi avizului eliberat de către  inspectoratul de poliţie, pe a cărui rază se execută jocurile respective, lucru care nu a avut loc la respectivul eveniment.”, precizează IGSU.

Așteptăm cu nerăbdare un răspuns de la organizatorii evenimentelor, respectiv Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*