Ultimele Știri

LPF, în război cu selecționerul Iordănescu

LPF a postat pe site-ul oficial un comunicat de presă prin care îl acuză pe selecţionerul Anghel Iordănescu că a încercat să inducă în eroare opinia publică. Liga Profesionistă de fotbal îl acuză pe Iordănescu, după ce acesta a afirmat că naţionala a ratat meciurile amicale cu Anglia şi Olanda din cauza programului încărcat al Ligii I.

Domnul Anghel Iordănescu a încercat, din păcate, să inducă în eroare opinia publică, după aceeaşi strategie adoptată în cazul clubului Steaua, când în Comitetul Executiv al FRF a afirmat că nu are nevoie de jucătorii echipei campioane, deoarece îi cunoaşte deja foarte bine, pentru ca, ulterior, să spună cu totul altceva reprezentanţilor presei, subliniind că din cauza Ligii Profesioniste de Fotbal nu pot fi organizate jocuri de pregătire cu întreg lotul dorit. Aceeaşi tactică a folosit-o domnul Anghel Iordănescu şi atunci când a invocat că România a ratat meciurile amicale cu Anglia şi Olanda, din pricina programului competiţional al Ligii 1, uitând să precizeze că în Anglia campionatul se termină cu o săptămână mai târziu ca în România, iar în Olanda la aceeaşi dată

Comunicatul LPF

Selecţionerul României, Anghel Iordănescu, a declarat că echipa României a ratat două partide amicale cu Olanda şi Anglia. Cauza este, susține Iordănescu,  programul încărcat al Ligii I, organizat de Liga Profesinistă de Fotbal.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*