Lovitură pentru Antene! ANAF le scoate toate bunurile la licitație

  • George Comănescu
  • 19 februarie 2016
  • Social

ANAF a anunțat, vineri seară, că începe demersurile pentru scoaterea la licitație a bunurilor confiscate în dosarul ICA, inclusiv clădirile Intact.

„Conducerea ANAF a răspuns solicitării făcute de reprezentanții Antena TV Group SA și a avut o întâlnire la sediul instituției.

Citește și: Funcţionarii ANAF, scrisoare deschisă pentru politicieni: Dacă doriți un stat de drept, modificați legile în favoarea contribuabililor de bună-credință

În cadrul discuției, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentinței definitive nr.888 pronunțate de Curtea de Apel București în data de 08.08.2014 și continuarea procesului de validare a executării acesteia.

În conformitate cu OG. 14/2007 și în cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va începe demersurile pentru scoaterea la licitație a bunurilor confiscate”, scriu inspectorii fiscali pe Facebook.

Conducerea ANAF a răspuns solicitării făcute de reprezentanții Antena TV Group SA și a avut o întâlnire la sediul…

Posted by Agenția Națională de Administrare Fiscală – ANAF on Friday, February 19, 2016

loading...

2 thoughts on “Lovitură pentru Antene! ANAF le scoate toate bunurile la licitație

  1. rea si multa nedreptate in tara asta, e totul pe dos: cand in sfarsit se incepe recuperarea marilor talharii impotriva statului, dupa 25 de ani, se fac manifestatii cu sute de bosorogi socialisti care apara averea baronului hotz. deci ei sunt motivul pentru care nu ne-am civilizat inca noi romanii. si mircea dogaru… ce ziceti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *