Ultimele Știri

Locuri de veci cu titlu gratuit pentru victimele din Colectiv

Acordarea de locuri de veci cu titlu gratuit pentru cei decedaţi în urma incendiului din clubul Colectiv, anunţată după producerea evenimentului de Primăria Capitalei, a fost aprobată, joi, de Consiliul General al Municipilui Bucureşti (CGMB).

Consilierii generali au adoptat joi proiectul de hotărâre privind acordarea locurilor de înhumare/nişelor şi executarea de lucrări funerare cu titlu gratuit victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Hotărârea prevede că se vor acorda gratuit locurile de veci necesare pentru înhumarea celor care au murit în urma incendiului şi vor fi totodată executate lucrări funerare şi prestate mai multe servicii pe cheltuiala Administraţiei Cimitrelor şi Crematoriilor Umane, potrivit Mediafax.

De asemenea, se acordă gratuitate şi la tariful anual de întreţinere a locului de veci pentru 2015, potrivit hotărârii CGMB.

În urma incendiului din 30 octombrie din clubul Colectiv, au murit la faţa locului 26 de persoane, iar o altă victimă în drum spre spital. Dintre răniţii internaţi, au mai decedat 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, în 22 noiembrie, la 60.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Locuri de veci cu titlu gratuit pentru victimele din Colectiv

  1. Respect pentru cei care au luat o astfel de hotarare…

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*