Locul Simonei Halep la Jocurile Olimpice va fi luat de o jucătoare de tenis din Turcia

  • Adelina Mitrache
  • 18 iulie 2016
  • Sport

Înlocuitoarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice este cea mai buna jucătoare de tenis din Turcia. Ea a devenit prima sportivă din Turcia care a câştigat un turneu în circuitul WTA şi totodată prima jucătoare care a trecut de primul tur al unui turneu de Mare Şlem, în acest an la Roland Garros.

Jucătoarea de tenis Cagla Buyukakcay, din Turcia, aflată pe locul 67 în clasamentul mondial, va participa, în locul Simonei Halep, la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, după ce numărul 5 WTA şi-a anunţat retragerea din cauza virusului Zika, informează cotidianul Sabah.

Cagla Buyukakcay

Cagla Buyukakcay, în vârstă de 26 de ani, sportivă care a participat, săptămâna trecută, la BRD Bucharest Open, va deveni prima jucătoare de tenis din istorie care concurează pentru Turcia la Jocurile Olimpice.

Cagla Buyukakcay a ajuns, săptămâna trecută, până în optimile turneului WTA de la Bucureşti, însă a fost eliminată de americanca Vania King, scor 6-7 (2), 6-4, 1-6. În primul tur, Buyukakcay a trecut, în două seturi, de Kristina Kucova, din Slovacia.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *