Ultimele Știri

Liviu Mihaiu: ”Nu știam. După plecarea mea din post am auzit zvonul că s-ar fi dat bani la partid”

Jurnalistul Livu Mihaiu a vorbit  despre implicarea pe care o are în dosarul în care Bogdan Olteanu este acuzat că ar fi primit mită de la Sorin Ovidiu Vântu pentru numirea lui Mihaiu în postul de guvernator al Deltei.

Jurnalistul a postat un fragment din interviu pe pagina sa de Facebook, precizând că va merge să îşi expună punctul de vedere şi la televiziuni.

„Așa cum am spus: am fost intrebat dacă aș accepta funcţia, am zis că da, dar numai in anumite condiţii. Pe care le-am și enunţat dintr-un inceput: neamestecul politic sau de afaceri in mandatul meu. Ceea ce s-a și intâmplat. Nu m-a sunat nimeni pt vreo eventuală intervenţie. Nimeni. Era firesc să vreau să mă implic in politica de mediu a ceea ce cred că este cel mai important patrimoniu UNESCO al Ro, cu expertiza pe care o aveam. Ceea ce am și făcut, dacă vă uitaţi la ce-am făcut. Nu știam și nici nu mi-a spus nimeni de vreo eventuală inţelegere cu Olteanu sau cu oricine altcineva. Cu-atât mai mult de vreo „inţelegere financiară” pt postul meu…După plecarea mea din post am auzit zvonul că s-ar fi dat bani la partid. De sume și nume implicate am auzit de la DNA, ca și voi, in zilele noastre. Asta e tot ce știu.”, spune Mihaiu, citat de evz.ro.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*