Ultimele Știri

Liviu Dragnea vrea să scape de Dacian Cioloș: Nu-mi doresc să mai fie premier

Liviu Dragnea îl pune la punct pe Dacian Cioloș după ce premierul a început să vorbească în numele societății civile despre nevoia unor alegeri în două tururi.

Șeful PSD îi atrage atenția lui Cioloș că a ajuns premier fără a fi votat de cineva, așa că nu trebuie să se erijeze în purtător de cuvânt al românilor.

”Eu aş fi mai rezervat în a face astfel de afirmaţii, pentru că societatea nu s-a exprimat. Milioanele de simpatizanţi ai PSD-ului, ALDE, ai UNPR-ului, UDMR au altă opinie. Eu de aia spun – oricine trebuie să fie rezervat când se trezeşte vorbind în numele societăţii, în numele poporului. Era unul care vorbea în numele poporului. (…)

Facem un tur la comune, facem două tururi la oraşe, trei tururi la municipii şi la Bucureşti, atâtea tururi cât să iasă Cristian Buşoi. Vorbind serios, nu ne opunem pentru două tururi, numai că s-a stabilit în România, dincolo de Comisia de la Veneţia (…) – cu un an înainte de alegeri nu se mai modifică sistemul electoral.

Este un precedent periculos. (…) Nu cumva poate veni dl. Cioloş în septembrie, când liberalii o să constate după înfrângerea de la locale că stau şi mai jos în sondaje, cu modificarea legii alegerilor parlamentare? PSD va câștiga alegerile și cu două tururi, și cu 3 tururi. Poate, în toamnă, o să vină Cioloș și o să spună că societatea vrea altfel de alegeri. Ce facem?”, a spus Dragnea la România TV.

Liderul PSD spune că, peste un an, Cioloș nu va mai fi premier.

”Nu-mi mai doresc să fie la Palatul Victoria. Nu-mi mai doresc să fie premier. Cred că o să fie la o instituție din Europa sau SUA. Deocamdată, avem o relație corectă.”, a punctat Dragnea, care a vorbit și despre fostul premier al României, Victor Ponta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*