Ultimele Știri

Liviu Dragnea își va prezenta candidatura la șefia PSD

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că își va anunța oficial candidatura la șefia PSD, duminică, în cadrul Conferinţei judeţene a PSD Teleorman, în filiala din care face parte şi în judeţul pe care îl „iubeşte”.

Acesta a declarat că  ales să facă acest anunț în organizația din care face parte acum, și din care a făcut part5e întotdeauna și ”în județul pe care îl iubește foarte mult”.

„Aş putea spune că nu se mai pune problema <<dacă>>, ci se pune problema <<când>> (voi face anunţul – n.r.). Duminică, la Conferinţa Judeţeană de la Teleorman, voi face anunţul. Cred că acest anunţ trebuie făcut în organizaţia din care am făcut parte şi din care fac parte şi din care voi face parte întotdeauna şi în judeţul pe care îl iubesc foarte mult”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă a fost deranjat de intrarea în cursă a lui Robert Negoiţă, Dragnea a negat, spunând că „oricine este liber să candideze în partid”. „Competiţia, de obicei, este bună”, a adăugat Dragnea. Liderul PSD a evitat însă să comenteze dacă modul în care Negoiţă şi-a anunţat candidatura a fost bine ales. „Eu evit să analizez şi să comentez acest lucru”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea declara luni, la finalul Comitetului Executiv al partidului, că nu poate spune încă dacă va candida la preşedinţia PSD, dar lucrează la un program politic, conform Mediafax.

„În următoarele zile o să-mi finalizez un posibil proiect politic pentru PSD şi obiectivele pe care cred eu că trebuie să le atingă acest partid şi dacă o să ajung la concluzia că eu pot să contribui la atingerea acestor obiective atunci cu inima uşoară voi anunţa candidatura. E o chestiune de zile”, spunea Dragnea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*