Ultimele Știri

Liviu Dragnea: Iohannis vrea să o înlăture pe Kovesi

dragnea

Președintele PSD Liviu Dragnea construiește un scenariu cu privire la scandalul în care este implicată șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Acesta declară că președintele și premierul României încearcă să o înlăture din funcție.

„Nu am fost de acord, nu sunt de acord nici cu cererile adresate unor politicieni din diverse părți ale societății, inclusiv din partea președintelui, să demisioneze când apar niște acuzații și mergând pe logica asta nu sunt de acord nici că Codruța Kovesi trebuie să demisioneze, până când nu se decide într-un fel cu această Comisie, care riscă să devină o măciucă politică, până când nu se decide dacă e plagiat sau nu”, a spus Dragnea vineri la Antena 3.

El a mărturisit că l-a lăsat „perplex” ideea potrivit căreia votul din Senat asupra legii care reglementează plagiatele ar ajuta-o pe Kovesi.

„Nici nu vreau să-i fac rău, nici nu vreau s-o ajut. (…) Dacă cei care mi-au zis că prin votul respectiv noi am ajutat-o pe doamna Kovesi și văzând acțiunile domnului Iohannis, ale domnului Cioloș și ale PNL, mă duce gândul la ceva interesant. Nu cumva domnul Iohannis, domnul Cioloș și PNL vor să folosească această comisie (n.r. CNATDCU) pentru a o schimba pe doamna Kovesi? (…) Nu pot să spun că nu mă interesează sau mă interesează foarte puțin. E o dispută între ei. Eu nu pot să nu mă gândesc la asta. Am văzut această grabă. Ideea a fost să se mai întârzie promulgarea și publicarea legii în Monitorul Oficial. N-am cum să nu mă gândesc la asta”, a mai spus Dragnea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*