Ultimele Știri

Liviu Dragnea este noul președinte interimar al PSD: „Victor Ponta rămâne prietenul meu, pe un prieten nu te poţi supăra”

Liviu Dragnea a fost votat noul președinte interimar al PSD, în ședința de miercuri a Comitetului Executiv al partidului. Funcția sa a fost obținută în defavoarea Rovanei Plumb, care a obținut doar 18 voturi, în comparație cele 65 de voturi obținute de Liviu Dragnea.

Dragnea a anunțat că va concepe noi strategii de redresare a partidului, iar Rovana Plumb va rămâne preşedintele Consiliului Naţional şi va conduce departamentele PSD. De asemenea, acesta a vorbit despre colaborarea pe care o va menține cu Gabriel Oprea în guvernare.

Ion Iliescu a fost un susținător al lui Liviu Dragnea în obținerea funcției de președinte interimar al PSD, iar acesta a declarat că se simte foarte onorat ca avut parte de o asemenea susținere.

„M-a onorat foarte mult susţinerea preşedintelui Iliescu, a avut o argumentaţie foarte solidă şi corectă, raţională. Rovana Plumb este preşedinte al CN, domnul preşedinte a spus ca noi să facem o echipă. Preluarea interimară a atribuţiilor să fie asumată de mine, că am o oarecare experienţă”.

Deși premierul a susținut-o pe Rovana Plumb în ocuparea acestei funcții, acordându-i votul său, Dragnea spune că echipa PSD îl va sprijini în continuare pe Victor Ponta,

„Victor Ponta rămâne prietenul meu, pe un prieten nu te poţi supăra. A fost opţiunea lui Victor pe care o respect, dar Victor este prietenul meu. Categoric nu este un eşec al lui Victor Ponta. Suntem în faţa dumneavoastră ca o echipă care îl sprijină în mod ferm pe Victor Ponta”.

De altfel, înainte de ședința Comitetului executiv al partidului, premierul a declarat și el că indiferent cine va ocupa funcția de președinte interimar al partidului, va colabora cu acesta, așa cum și membrii partidului l-au sprijinit tot timpul.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*