Ultimele Știri

Liviu Dragnea elimină un formular care a dat bătăi de cap oamenilor de afaceri: O povară birocratică, din cauza căreia mii de firme românești au fost blocate abuziv

Președintele PSD, Liviu Dragnea, anunță eliminarea celebrului Formular 088 care a creat bătăi de cap oamenilor de afaceri.

Acesta declară că formularul a dus la blocarea abuzivă a multor firme românești.

”În 2016, Formularul 088 a fost coșmarul oamenilor de afaceri. O povară birocratică, din cauza căreia mii de firme românești au fost blocate abuziv! Dealtfel, este prima dată, în ultimii 8 ani, când numărul de firme închise a fost mai mare decât cel al firmelor înființate.

Am spus, în Programul de guvernare, că măsurile de simplificare și debirocratizare constituie o prioritate pentru noi. Am și dovedit acest lucru, eliminând cele #102taxe nefiscale.

Continuăm! ANAF-ul trebuie să-și facă treaba, fără a pasa însă responsabilitatea pe spatele antreprenorilor corecți. De aceea, am cerut guvernului #PSD ca, în această săptămână, să elimine corvoada numită #Formularul088!

P.S. Nu există implicații bugetare, din contră, va stimula crearea de noi companii.”, a anunțat Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*