Ultimele Știri

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Ce decide amicul său e mai important decât ce vor decide mai bine de 18 milioane de români

dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, face declarații dure la adresa lui Klaus Iohannis, pe care îl cuză că nu îl interesează rezultatul alegerilor parlamentare și ignoră votul a mai bine de 18 milioane de români.

Liviu Dragnea a precizat că președintele este preocupat doar de alianța pe care Dacian Cioloș o va încheia cu unul dintre partide.

”Președintele Iohannis ne-a spus astăzi că, pentru dânsul, nu contează rezultatul algerilor din 11 decembrie. Din declarația sa reiese că nu contează cum vor vota românii, ci doar cu ce partid va dori Dacian Cioloș să formeze viitorul guvern. Altfel spus, ceea ce decide amicul său e mai important decât ce vor decide mai bine de 18 milioane de români.

Îi reamintesc domnului președinte ce scrie în Constituția României pe care a jurat cu mâna pe Biblie că o va respecta: „Suveranitatea aparține poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere. Niciun grup și nicio persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu”.

Așadar, îi solicit Președintelui Iohannis să respecte Legea fundamentală a statului român și să se abțină de la a se implica în competiția electorală dintre partidele politice. Viitoarea guvernare va fi constituită așa cum vor hotărî cetățenii prin vot . Experimentul „Guvernul meu” a eșuat. Românii decid, prin vot, cine să conducă această țară și cine le poate crea un viitor mai bun.”, scrie Liviu Dragnea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*