Ultimele Știri

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Iohannis: ”Este un om întârziat față de alții”

Liviu Dragnea a criticat dur atitudinea lui Klaus Iohannis din cadrul acestei ultime campanii. El este de părere că Iohannis întârzie să participe la dezbateri datorită faptului că ”este un om întârziat față de alții” și mai ales, confruntarea în dezbateri televizate, cu Victor Ponta, îl sperie.

„Dl Klaus întârzie (n.r. — să confirme participarea la dezbateri) pentru că, în general, el este un om întârziat față de alții și, în al doilea rând, pentru că îi este foarte frică. Dl Iohannis este obișnuit cu conferințe de presă organizate la Sibiu, când reporterii aveau întrebările transmise dinainte pe care le spuneau, la care dl Iohannis răspundea rar și apăsat și foarte clar, și se despărțeau într-o atmosferă foarte prietenească. Deja de la o conferință de presă ca primar al Sibiului, la Sibiu, la o confruntare cu Victor Ponta este o distanță foarte mare și omul e speriat”.

Universitatea de Vest din Timișoara, loc propus de ACL pentru o dezbatere nu ar fi un teren neutru, conform lui Liviu Dragnea. Acesta declară că cetățenii vor mai multe dezbateri între candidați iar o singură întâlnire nu este de ajuns.

„Teren neutru în altă țară, adică? Suntem la fotbal, schimbăm arbitrii? Nu, poate ei vor să fie o dezbatere organizată și moderată de un ofițer acoperit, cum a fost în 2009, nu acceptăm lucrul ăsta. Din moment ce poporul român vrea să-și aleagă cea mai înaltă funcție în stat, și anume președintele României, cred că trebuie să dăm șansa fiecărui cetățean să vadă de mai multe ori candidații. O singură întâlnire nu este suficientă, de ce fuge de mai multe întâlniri? Și ca să nu înceapă discuția — teren neutru, teren ne-neutru, s-a făcut propunerea pentru patru televiziuni de știri: B1 TV, Realitatea TV, Antena 3 și România TV. Nu cred că ne poate bănui cineva sau ar fi culmea că Realitatea ar fi o televiziune care este foarte apropiată de noi”, a arătat Liviu Dragnea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*