Ultimele Știri

(LIVE) Lansarea cărții polițistului Marian Godină: Am plâns când am scris despre cum m-a umilit șeful

marian godina

La această oră are loc lansarea cărții polițistului brașovean Marian Godină, „Flash-uri din sens opus”, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” din Capitală. La eveniment participă și premierul Dacian Cioloș, astfel acesta dorește să dea un semnal anticorupție.

Marian Godină a devenit celebru în mediul online cu ajutorul postărilor sale umoristice pe rețelele de socializare. Polițistul a povestit astăzi la Digi24 că a plâns în momentul când a scris despre umilințele la care a fost supus de șeful său Ioan Aron.

Urmărește lansarea cărții sale LIVE  – AICI

Marian Godină: „Lumea percepe politistul … vede un echipaj de poliție format din doi agenți care se plimbă cu un logan prin oraș, dar nu știu ce este în spatele acetsei meserii. În această carte am arătat din culisele meseriei. De când lumea a început să mă cunoască, nu am mai avut nicun contravenient care să refuze să semneze procesul verbal sau să îmi vorbească urât sau de sus, pentru că le-am caștigat respectul”.

Cosmin Prelipceanu: „Există un moment în care șeful vă cheamă în birou și vă umilește, descrieți aici stările prin care treceți. Nu cred că e ușor pentru un polițist să fie atât de sincer cu cititorii lui și să le spună că a plâns”.

Marian Godină: „Da, nu mi-a fost ușor să descriu, cred că am plâns și când am scris acel capitol” .

Cosmin Prelipceanu: „Ce a avut șeful cu dumneavoastră?”

Marian Godină: „Nici eu nu am înțeles ce a avut cu mine. Interesant este că n-am spus nimănui despre acea zi, nici tatălui meu. Când am avut prima carte publicată, i-am înmânat-o tatălui meu să o citească și a fost a doua oara cand l-am simțit revoltat. M-a a spus că iar l-am făcut să plângă”. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*