Litoralul românesc, la doar 75 de minute de Cluj, Timișoara și Iași! Cum va fi posibil acest lucru

  • Nicoleta Ungureanu
  • 6 iulie 2016
  • Social

Drumul către litoralul românesc ar putea deveni extre  de scurt, pentru cei din orașele Cluj, Timișoara și Iași. Unul dintre cei mari jucători din turismul românesc, Phoenicia Hotels, intenționează să încheie o înțelegere cu operatorul aerian TAROM, pentru zboruri Cluj-Constanţa, Iași-Constanța și Timișoara-Constanța.

Preşedintele grupului, Mohammad Murad, negociază cu TAROM introducerea unei curse sezoniere care să lege Clujul de Constanţa şi care va aduce Transilvania la doar o oră de litoralul Mării Negre.

Zborul Cluj-Bucureşti va avea doar 75 de minute și va costa în jur de 130 de euro. Plecările din Cluj spre Constanţa vor fi programate, cel mai probabil, în fiecare joi seara, la ora 23:00, cu aterizare pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu la ora 00:15. Zborul retur este programat duminică seara, la ora 00:15, din Constanţa, cu sosirea la Cluj la ora 01:30.

Pentru a încuraja turiștii să apeleze la acest mod de transport, Grupul Phoenicia (Phoenicia Luxury Hotel Mamaia, Phoenicia Holiday Resort Mamaia, Majestic Mamaia, Majestic Jupiter, Majestic Olimp, Perla Mamaia) la ve oferi turiștilor care posedă un bilet de avion Constanţa-Cluj, dreptul la „late check-out”, adică vor putea elibera camerele doar seara, nu la ora 11 sau 12, cum se întâmplă de obicei.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *