Ultimele Știri

Liderul PMP, Elena Udrea, ar fi unul din beneficiarii afacerilor oneroase din dosarul Bica

Numele Elenei Udrea figurează în ancheta procurorilor anticorupție din dosarul prietenei sale Alina Bica. Președintele PMP, ar fi primit sume de bani în urma afacerilor oneroase de la Agenția Națională pentru Restituirea Proprietăților.

Omul de afaceri, Gheorghe Stelian,  împreună cu asociații săi și anumiți interpuși, respectiv, Valentin Vișoiu, Andrici Adrian și Gheorghe Gabriel au obținut fiecare acțiuni la Fondul Proprietatea în valoare totală de 282.961.725 lei, datorită supraevaluării terenului lor de către comisia ANRP condusă de Alina Bica. Odată ce au obținut banii aferenți acțiunilor, o parte din aceștia ar fi fost transferați familiei Cocoș, inclusiv Elenei Udrea.

„Actiunile au fost tranzacționate, iar o parte din bani au fost direcționati către membrii familiei Cocoș (Cocoș Dorin, Cocoș Alin și Udrea Elena Gabriela)”. Pentru serviciile aduse cauzei, Alina Bica a primit, “făra a plăti contravaloarea, o cotă parte dintr-un teren situat la Snagov, în suprafață de 4425 de metri pătrați, aparținând numitei Chiriac Olguța”, se arată în documentul DNA prezentat de Robert Turcescu.

UDREA

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*