Ultimele Știri

Liderii partidelor parlamentare discută pe tema noului Cod Fiscal

parlament

Liderii partidelor parlamentare s-au întâlnit, joi, la Parlament pentru a discuta despre noul Cod Fiscal, în tentativa de a ajunge la un consens.

Luni a fost anulată Sesiunea extraordinară a Parlamentului pentru dezbaterea Codului Fiscal, la ordinul lui Liviu Dragnea, fapt care l-a luat prin surprindere și pe cel mai fervent susținător al noului cod, premierul Victor Ponta. Problema noului Cod Fiscal se pare că a intrat în sfera jocurilor politice și înțelegerilor pe șest între partide. 

La întrunire participă președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, liderii PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, președintele UNPR, Gabriel Oprea, liderii ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, președintele UDMR, Kelemen Hunor, precum și președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.

Sunt vizate modificările prevăzute de noul Cod fiscal referitoare la reducerea TVA, la supraacciza pe carburanți, precum și execuția bugetară. Liderii s-au întâlnit mai întâi în cabinetul președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*