Liderii din Parlament își vor folosi mașinile de serviciu și în vacanță

Liderii din Parlament, printre care se numără preşedinţii de comisii, liderii de grup şi membrii Biroului permanent ai Camerei Deputaţilor, vor putea utiliza maşina de serviciu în perioda vacanţei parlamentare, potrivit unei hotărâri adoptate în şedinţa conducerii Camerei din data de 27 iulie.

Această solicitare a fost aprobată de deputați, prin completarea articolului 2 cu un alineat care permite aceste lucru.

”Aşa cum au solicitat colegii noştri, în perioada vacanţei parlamentare, preşedinţii, liderii de grup şi membrii Biroului permanent, la acţiunile pe care aceştia le desfăşoară, să poată beneficia de maşină cu aprobarea membrului Biroului permanent cu informarea ulterioară a Biroului. Practic, s-a completat articolul 2 cu un alineat 2 care acoperă solicitarea colegilor noştri”, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, potrivit stenogramei şedinţei din data de 27 iulie.

În ultimii doi ani, folosirea mașinilor de serviciu în vacanțele parlamentare a fost interzisă. Potrivit deciziei Biroului Permanent, preşedinţii comisiilor pot solicita Preşedintelui Camerei Deputaţilor, motivat, utilizarea autoturismelor repartizate comisiilor în vederea participării, în perioada vacanţei parlamentare, la acţiuni neprogramate. Membrii Biroului permanent care asigură permanenţa la Camera Deputaţilor vor decide asupra celor solicitate, cu informarea ulterioară a Biroului permanent, potrivit Gândul.info.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *