Ultimele Știri

Lider prorus: Nu va fi război doar în Donbas, poate fi un război mare

pushilin

Autoritățile ucrainene și separatiștii proruși se acuză reciproc de încălcarea acordurilor de încetare a focului de la Minsk și urmează ruperea acestui acord. Denis Pushilin un lider separtist avertizează că va urma un „război mare” în cazul în care nu va avea loc o încetare a focului.

„Cele mai recente exemple de escaladare a situației au fost o operațiune deliberată și în mod clar planificată, atât în ​​Shyrokyne cât și în Starohnativka. Toate aceste cazuri sunt exemple despre modul în care partea rusă, împreună cu Donețk și Lugansk încearcă să deraieze punerea în aplicare a acordurilor de la Minsk.” – a declarat ministrul de Externe ucrainean Pavlo Klimkin.

Separatiștii proruși acuză că partea ucraineană nu a pus în aplicare un punct esențial din cadrul acordului de la Minsk și amenință cu un război mare, nu numai în regiunea Donbas.

„În esență, Kievul nu a pus în aplicare un singur punct a acordurilor (Minsk), nu l-a pus în aplicare pe deplin. Din păcate, acest lucru a devenit punctul cel mai complicat în punerea în aplicare a acordurilor de la Minsk din partea Kievului. Noi, din păcate, cum se poate vedea imitarea punerii în aplicare a acordurilor de la Minsk din partea Kievului, din păcate, le considerăm provocări din partea Kievului.

Separatiștii proruși în ofensiva spre portul Mariupol de la Marea Azov

Kievul, cel mai probabil, de asemenea, înțelege că, dacă procesul de la Minsk va fi oprit, deoarece acest document este fără alternative – asta înseamnă război, și cum a fost menționat în mod corect, războiul nu va fi numai în Donbas poate fi un război mare.”, a declarat liderul separatist Denis Pushilin.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*