Ultimele Știri

Liberalii vor să ceară scoaterea de pe agenda Camerei a Legii Defăimării

PNL

Liberalii vor să ceară scoaterea de pe ordinea de zi a Legii Defăimării, pentru că nu a fost respectat termenul de cinci zile de la depunerea raportului şi până la înscrierea legii pe ordinea de zi a plenului, aşa cum prevede Regulamentul, a declarat, miercuri, deputatul PNL Eugen Nicolăescu.

Liberalii vor cere scoaterea de pe ordinea de zi a plenului a Legii Defăimării, iniţiată de liderul PSD Liviu Dragnea, pentru că încă o dată nu au fost respectate prevederile Regulamentului Camerei Deputaţilor, a declarat deputatul PNL Eugen Nicolăescu, pentru MEDIAFAX.

Eugen Nicolăescu a reafirmat că, potrivit Regulamentului, de la depunerea raportului şi până la înscrierea legii pe ordinea de zi a plenului trebuie să treacă un termen de cinci zile.

Legea defăimării, iniţiată de Liviu Dragnea, ar urma să intre miercuri la votul final al plenului Camerei Deputaţilor. Legea a fost modificată luni, fiind eliminate definiţia defăimării şi sancţiunile prevăzute pentru aceasta, după ce actul normativ a fost criticat. Camera Deputaţilor este for decizional.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*