Ultimele Știri

Lia Olguţa spune că din cauza Ardealului PSD pierde alegerile

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a avut o ieşire nervoasă şi l-a criticat pe Ioan Rus, pe care îl consideră principalul vinovat pentru pierderea alegerilor în Ardeal.

Lia Olguţa spune că Ioan Rus, „poate să fie un bun ministru, dar nu este un bun organizator pentru partid“.

„Noi suntem foarte supăraţi pe Ardeal că de fiecare dată noi câştigăm şi Ardealul pierde”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu, înainte de întâlnirea conducerii PSD cu filialele privind analiza rezultatelor primului tur al alegerilor.
„Cred că acum nu se pune problema de sancţiuni, deşi eu mărturisesc că la nivelul organizaţiilor din Craiova am luat măsuri drastice, 25% dintre conducerile organizaţiilor pe secţiile de votare au fost înlocuite, ne aşteptatm la un scor mai mare decât am obţinut, deşi Craiova a obţinut cel mai mare număr pe România. Dar, cred că este bine că acolo unde vezi că nu merge să schimbi ceva, nu cred însă că la nivel naţional se va întâmpla acest lucru, că suntem în plină campanie electorală“, a spus Vasilescu.
„La mine în Craiova, de exemplu, sunt 178 secţii de votare şi 178 de organizaţii cu minim 20 de membri, practic ei ştiu în fiecare bloc cine votează cu PSD sau cu alt partid. Mă îndoiesc că fac acelaşi lucru în zona Ardealului, nu este asta de ieri de azi, asta este dintotdeauna”, afirmă Olguţa Vasilescu.
Lupta acerbă pentru obţinerea postului de preşedinte al României poate crea mari discrepanţe între liderii Partidului Social Democrat. La fiecare tur de scrutin Partidul Social Democrat pierde alegerile în Ardeal. Acum cinci ani voturile venite din Ardeal pentru Traian Băsescu, i-au adus acestuia postul de preşedinte al României.  Liderii PSD se pare că nu au rezolvat această problemă, fapt ce ar putea duce la pierderea alegerilor pentru prezidenţiabilul Victor Ponta.

627x0

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*