Ultimele Știri

Legende despre lansarea candidaturii marelui conducător

Deși toamna pusese deja stăpânire pe țară, la lansarea candidaturii Mărețului Conducător Ponta, un cireș din Mizil a înflorit a doua oară! Prima oară a inflorit la moartea lui Stalin, pe 5 martie 1953!

În momentul în care Magnificul Ponta și-a început epocala cuvântare, o femeie din Pătârlagele a născut doi gemeni cu toate că nu fusese însărcinată deoarece,  fiind foarte urâtă ,nu se uita nici dracu’ la ea. Plină de recunoștință și-a botezat copiii Mao Viorel Zedong și Kim Jong-Victoraș.

În clipa în care Mult Iubitul și Stimatul Luceafăr Carpatin a deschis neprețuita sa guriță, mii de porumbei care zburau pe deasupra Arenei Naționale au coborât în picaj și au intrat în cuștile cu guguștiucii  pe care Dragnea se pregătea să-i  lanseze.

Un olog surdo-mut și nevăzător s-a vindecat subit de toate astea doar la auzul cuvântului de deschidere rostit de către Nestemata Gorjului, Doctor de renume mondial, Marele Copilot și Genialul Conducător luptător pentru pace și progres Victor Viorel Ponta. 

Deși în tot Bucurestiul ploua cu găleata, deasupra Arenei Naționale cerul era senin și soarele strălucea(fără radiații nocive). Bătrânii spun că doar la spectacolele date de către Kim Ir Sen se mai întâmplau astfel de miracole.

kim_ponta

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*