Ultimele Știri

Legea educației modificată pentru doctoratul lui Victor Ponta

Guvernul  a decis modificarea Legii educației naționale cu ajutorul unui proiect de ordonanță de urgență şi a OUG privind asigurarea calităţii educaţiei, informează un comunicat de presă al Executivului.

Conform unor surse oficiale, OUG ar modifica prevederile Legii educaţiei referitoare la posibilitatea renunţării la diplome şi titluri academice, scrie Agerpres.

Sorin Cîmpeanu, noul ministru al Educației, a declarat pentru HotNews.ro că această ordonanța aduce 6 modificări, iar una dintre ele introduce posibilitatea că un doctor să renunțe la titlul de doctor. Modificarea vine la mai puțin de două săptămâni după ce premierul Victor Ponta a anunțat pe Facebook că renunță la titlul de doctor.
 
Cîmpeanu, ministrul Educației, a explicat pentru HotNews.ro că „ordonanța prevede și posibilitatea că un doctor să renunțe la acest titlu a€œpentru că altfel nu am cadru legal să îndeplinesc cererile venite din partea societății civile și academice”, în ceea ce privește titlul de doctor al lui Victor Ponta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*