Ultimele Știri

Lecturi publice la Biblioteca Metropolitană București

„Grădina de citit” a Bibliotecii Metropolitane București le oferă ocazia cititorilor să ia parte la evenimentului „Lectura de joi”

lectura

În fiecare joi, la „Grădina de citit” a Bibliotecii Metropolitane București, cititorii au ocazia să ia parte la evenimentului „Lectura de joi” în cadrul căruia scriitori tineri sau consacrați vor citi din textele lor: inedite sau deja publicate.

Proiectul „Lectura de joi” este organizat de către Agenția culturală AdLittera. Primul eveniment a avut loc anul trecut, adunându-se în total șase întâlniri. Anul acesta, proiectul a început pe data de 30 iulie 2015 și se desfășoară pe parcursul a 10 săptămâni.

Scriitorii care vor citi la întâlnirea de mâine sunt Andrei Ruse, Cristian Fulaș și Răzvan Petrescu. Discuția va fi moderată de Ciprian Burcovschi. Toți cei trei autori au promis că vor citi texte inedite.

Evenimentul începe de la ora 19, accesul publicului făcându-se de la 18.30. „Grădina de citit” se află în curtea sediului central al Bibliotecii Metropolitane București (str. Take Ionescu, nr. 4).

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*