Ultimele Știri

Larisa Iordache ne-a calificat în patru finale la Campionatele Mondiale de la Nanning

Larisa Iordache la Nanning

Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat în finala probei, la Campionatul Mondial de la Nanning, datorită evoluției bune a Larisei Iordache, care a acumulat un total de 58,365 puncte din cele 219,161, cu care România a reușit calificarea de pe locul 7 în ultimul act al competiției pe națiuni.

Naţionala de gimnastică a României evită o contraperformanţă istorică și se califică în finala probei pe echipe cu al șaptelea rezultat, la numai un punct diferență față de echipa Australiei, care este ultima finalistă a acestei probe. Evoluţiile Larisei Iordache de la sol şi bârnă au fost cele mai notabile și au contat nespus de mult pentru această calificare.

Celelalte componente ale selecţionatei feminine au fost Anamaria Ocolişan, Alina Stănilă, care au concurat, de asemenea, la toate cele 4 aparate, cu totaluri de 50,699 puncte şi, respectiv 54,765 puncte, Andreea Munteanu, Cristina Tudorache şi Silvia Zarzu.

Pe primul loc al calificărilor s-au situat SUA cu 235,038 puncte, urmate de China (230,753 puncte) şi de Rusia (228,135 puncte). În finală s-au mai calificat Marea Britanie, Italia, Japonia şi Australia.

De asemenea, Larisa Iordache s-a calificat de pe locul 3 în finala probei de vineri de la individual-compus, cu 58,365 puncte, în finala de la bârnă și sol, de pe locul 2 cu 15,066 de puncte, respectiv 14,933 de puncte.

Ştefania Stănilă s-a calificat și ea în proba de individual compus de pe locul 24, cu un total de 54.765 de puncte.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*