Ultimele Știri

Larisa câștigă Cupa Mondială de la Stuttgart

Larisa Iordache, vicecampioană mondială la concursul de individual compus, a cucerit ieri aurul la Cupa Mondială de la Stuttgart, la această probă, cu un total de 59.766 puncte.

Cel mai mare punctaj obținut de Larisa Iordache (18) a fost cel de la bârnă, 15.333, unde a reușit integralul, la sărituri a reușit o notă de asemenea peste 15, un 15.133, iar la paralele a obținut 14.700, respectiv 14.600 la sol.

thumb_tp_iordache_larisa_25-001

Pentru campioana olimpică, Aliya Mustafina, nu a fost o zi de concurs excelentă. După un început bun la sărituri, unde a obținut un 15.000, gimnasta a căzut, mai întâi de la paralele, unde este recunoscută pentru exercițiile foarte bune, paralelul fiind unul dintre aparatele favorite ale Aliyei, apoi de la bârnă.

Vanessa Ferrari a încheiat concursul pe locul 4, foarte aproape de medalia de bronz.

După ratările Rusiei, prin Aliya Mustafina, medalia de argint a ajuns la gâtul sportivei din Venezuela, Jessica Lopez (28), iar bronzul i-a revenit lui Kim Bui (25), reprezentanta Germaniei.

egvrsdbdr

Dacă anul trecut a obținut doar argintul la această competiție, anul acesta, românca, Larisa Iordache, a urcat pe cea mai înaltă treaptă, fiind de neînvins!

Larisa va participa și la Cupa Mondială de la Glascow, care va avea loc pe 6 decembrie, unde va lupta pentru menținerea titlului, Larisa fiind campioana de anul trecut de aici.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*


About Crina Anamaria Calotă (20 Articles)
Without dance there is no love. Without love there is no passion. Without passion there are no humans.
Contact: Website