Ultimele Știri

Larisa câștigă Cupa Mondială de la Stuttgart

Larisa Iordache, vicecampioană mondială la concursul de individual compus, a cucerit ieri aurul la Cupa Mondială de la Stuttgart, la această probă, cu un total de 59.766 puncte.

Cel mai mare punctaj obținut de Larisa Iordache (18) a fost cel de la bârnă, 15.333, unde a reușit integralul, la sărituri a reușit o notă de asemenea peste 15, un 15.133, iar la paralele a obținut 14.700, respectiv 14.600 la sol.

thumb_tp_iordache_larisa_25-001

Pentru campioana olimpică, Aliya Mustafina, nu a fost o zi de concurs excelentă. După un început bun la sărituri, unde a obținut un 15.000, gimnasta a căzut, mai întâi de la paralele, unde este recunoscută pentru exercițiile foarte bune, paralelul fiind unul dintre aparatele favorite ale Aliyei, apoi de la bârnă.

Vanessa Ferrari a încheiat concursul pe locul 4, foarte aproape de medalia de bronz.

După ratările Rusiei, prin Aliya Mustafina, medalia de argint a ajuns la gâtul sportivei din Venezuela, Jessica Lopez (28), iar bronzul i-a revenit lui Kim Bui (25), reprezentanta Germaniei.

egvrsdbdr

Dacă anul trecut a obținut doar argintul la această competiție, anul acesta, românca, Larisa Iordache, a urcat pe cea mai înaltă treaptă, fiind de neînvins!

Larisa va participa și la Cupa Mondială de la Glascow, care va avea loc pe 6 decembrie, unde va lupta pentru menținerea titlului, Larisa fiind campioana de anul trecut de aici.

The following two tabs change content below.
Without dance there is no love. Without love there is no passion. Without passion there are no humans.

Latest posts by Crina Anamaria Calotă (see all)

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*


About Crina Anamaria Calotă (20 Articles)
Without dance there is no love. Without love there is no passion. Without passion there are no humans.
Contact: Website