Ultimele Știri

Lansarea lui Victor Ponta a costat cât un meci Steaua-Dinamo

Lansarea cu mare fast a candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale de pe Arena Naţională l-a costat pe premier chiria cât pentru un meci de fotbal de mare interes, precum derby-ul românesc sau un meci al Stelei din Europa League.

Costurile de închiriere ale unei echipe pentru a juca pe Arena Națională se învârt în jurul sumei de 50.000 de euro, dacă oficialii clubului îşi doresc accesul pe toate cele trei inele ale stadionului. Aceeaşi sumă a achitat-o şi Victor Ponta la debutul campaniei electorale când şi-a lansat candidatura la alegerile prezidenţiale pe 20 septembrie în faţa celor 60 de mii de oameni aduşi din toate colţurile ţării cu autocarele. Mai exact, închirierea stadionului l-a costat pe Victor Ponta 219.132,30 de lei, cu TVA inclus, „la care se adaugă şi consumul de utilităţi”, adică 49.337,45 euro.

Închirierea cu 3 zile înaintea evenimentului politic a fost posibilă datorită vigilenţei Primăriei din capitală, care nu dăduse spre folosire stadionul decât cu două luni înainte pentru disputarea Supercupei României dintre Steaua şi Astra Giurgiu din 10 iulie, iar atât Dinamo, cât şi Steaua au preferat să joace în primele etape ale Ligii 1 pe propriile stadioane. 

Astfel, Victor Ponta şi-a construit propria scenă în faţa miilor de aplaudaci sau simpatizanţi ai PSD-ului, acolo unde concertaseră Depeche Mode si Red Hot Chili Peppers sau şi-a organizat propriul meci de fotbal, cu propriile coregrafii, de la care a lipsit adversarul.ponta

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*