Ultimele Știri

La unitatea de primiri urgenţe se stă degeaba

Sistemul sanitar se confruntă cu o gravă lipsă de fonduri şi asistăm în ultimii ani la un exod al medicilor români care pleacă la muncă în Europa. Deşi avem atâtea probleme, angajaţii din sistemul medical dau dovadă de neglijenţă în raportul doctor-pacient.  Angajaţii Spitalului Universitar Bucureşti au fost surprinşi cu camera ascunsă de un pacient în timp ce îşi omorau timpul cu discuţii sterile. În acelaşi timp mai mulţi pacienţi aşteptau să fie primiţi la consultaţie.

Pacientul nostru a  surprins mai mulţi medici de la secţia radiologie care erau angrenaţi într-o discuţie, în timp ce un bolnav aflat pe targă aştepta să fie mutat după consultaţie. La secţia medicină internă pacientul nostru s-a lovit de aceiaşi problemă şi a trebuit să aştepte zeci de minute până a fost consultat. Medicii de pe secţia Medicină Internă erau ascunşi într-o cameră unde îşi omorau timpul cu diferite dezbateri. Unul dintre aceştia s-a ridicat şi a închis uşa rapid atunci când a observat că mai asista cineva la discuţie. Angajaţii Spitalului Universitar Bucureşti dau dovadă de neglijenţă la locul de muncă şi puteţi urmări activitatea acestora în următoarele două clipuri:

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on La unitatea de primiri urgenţe se stă degeaba

  1. NU AM VAZUT PACIENTII CARE ASTEPTAU SA FIE CONSULTATI.A FILMAT CU TELEFONUL MOBIL.LOVI-L-AR BOALA SAU CEL MULT EBOLA CA SA NU MAI STEA SA SPIONEZE SI SA FIE BOLNAV DE-A BINELEA.
    sa vezi ca se prinde blestemul!
    sistemul sanitar e bolnav si obosit ..o sa-l mai improste si omul asta spion.,sa fi deschis usa mai bine si sa zimbeasca, sa ureze o zi frumoasa doctorilor nu a putut.
    respectuosi sint numai cei care au scalavgit la capsuni prin Spania sau altel munci prin Italia,vin in tara si stiu sa zimbeasca dupa cit de greu au muncit pe acolo..chiar isi iubesc medicii lor romani..pacientii care au stat prin tara cu ochii si urechile la PRESA .. sa fie in continuare rai si spioni..vor veni medicii straini sa-i trateze cind va incepe razboiul

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*