Ultimele Știri

La mulți ani, Ioane! Îți dorim o viață lungă și sănătate, pentru a face măcar o zi de pușcărie

iliescu ion

Fostul președinte al României împlinește astăzi venerabila vârstă de 86 de ani. Cu această ocazie îi urăm o viață lungă și multă sănătate, pentru a face măcar o zi de pușcărie. Crimele comise la Revoluție și Mineriadă nu se prescriu, nu pot fi uitate.

În decembrie 89′, la ordinele acestui bolșevic au fost ucise sute de persoane, prin inventarea teroriștilor. Din păcate, astăzi, când el împlinește 86 de ani, constatăm că singurii teroriști au fost Ion Iliescu și gașca lui de mafioți. Acești ”teroriști” au avut grijă să pună România pe butuci și nimeni nu îi pedepsește pentru faptele lor. 

În 13-15 iunie 1990 la ordinul acestui criminal au murit oameni. Și astăzi mai curge sânge pe treptele de la Universitate, pentru că nimeni nu a fost pedepsit. Mamele încă își mai plâng copiii pierduți în acele zile de tristă amintire, dar Ion e liber, vesel și binedispus. 

„Ce rost are să dezgropăm (trecutul/morții)… el trebuie să facă obiectul unor dezbateri a unor oameni care studiază istoria că să tragem învăţăminte. Acum să stăm să tot plângem morţii, în loc să tragem concluziile politice adecvate pentru tot procesul de dezvoltare al societăţii”, ne-a spus Iliescu, acum o săptămână.

Cei care au luptat atunci au o vorbă celebră, ”Morții nu ne lasă!”, așă că nici noi nu îl putem lăsa. Noi dezgropăm trecutul și luptăm pentru restabilirea adevărului istoric, ”pentru a trage învățăminte”. 

La mulți ani, Ioane!

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*