Ultimele Știri

La câteva ore de la declarația lui Iohannis, Ponta se laudă și el cu susținerea vicecancelarului Germaniei

Victor Ponta a postat pe rețeaua sa socială un mesaj în care a vorbit despre susținerea pe care vicecancelarul Germaniei, Sigmar Gabriel i-o acordă, pentru câștigarea alegerilor prezidențiale. Acest lucru vine la doar câteva ore de la dezvăluirea lui Klaus Iohannis, care a făcut publică o scrisoare pe care cancelarul Germaniei, Angela Merkel i-a adresat-o chiar înainte de primul tur al alegerilor, pe data de 28 octombrie.

Nu au trecut mai mult de câteva ore până când candidatul la prezidențiale, Victor Ponta a postat un mesaj pe rețeaua sa socială în care arată faptul că benefiziază de susținerea vicecancelarului Germaniei. Asta după ce Iohannis a dezvălui faptul că în urmă cu câteva săptămâni, cancelarul Germaniei i-a trimis o scrisoare prin care și-a exprimat susținerea și încrederea pe care o are în candidatura sa.

Victor Ponta a scris pe facebook: „Bunul meu prieten Sigmar Gabriel, vicecancelarul Germaniei, mi-a transmis un mesaj foarte frumos de susținere. Îi mulțumesc mult pentru încredere!”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*