Ultimele Știri

KOVESI: „Interviul de la Antena 3 e trunchiat”

kovesi

Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi a reacționat în cazul interviului difuzat la Antena 3. Șefa DNA a declarat că materialul video a fost trunchiat.

“Eu ştiu foarte bine ce am spus la interviu. Practic a fost trunchiat, a fost prezentat în alt context. Ca de obicei, nu mi s-a cerut punct de vedere înainte de emisiune. De asta am şi sesizat CSM. Mâine (n.r. – joi) se va analiza şi nu pot să fac mai multe comentarii. Aici e şi o problemă a celor de la CNA. De foarte multe ori se prezintă informaţii fără a se cere punctul de vedere. Câteodată informaţiile sunt corecte, câteodată nu sunt corecte”, a declarat Laura Codruța Kovesi, pentru Adevărul Live.

Șefa DNA nu își pune prea mari speranțe nici în Consiliul Național al Audiovizualului.

„Este oarecum dificil să sesizăm CNA, pentru că persoane de acolo sunt trimise în judecată chiar de noi. De multe ori se încearcă deformarea unor activităţi pe care le desfăşurăm. Când sunt denigratoare, am făcut şi acţiuni civile şi vom continua să facem asta. Când sunt minciuni şi atacuri la viaţa personală, voi reacţiona de fiecare dată”, a mai spus Kovesi.

Declaraţiile recente ale şefei DNA au fost făcute în contextul în care, la 18 februarie, într-o ediţie a emisiunii „Sinteza zilei” , de la Antena 3, jurnaliştii postului au susţinut că aceasta recunoaşte că televiziunea nu ar trebui evacuată.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*